Gunnar är trött på att Agda skriker

Testinlägg – insändare Gunnar skickar in ett brev om att grannen Agda skriker varje kväll klockan 2230. Gunnar börjar bli trött på situationen och undrar var gränsen för olaga hot går då han börjar få svårt att hålla tyst när de möts i hissen på morgnarna och Agda inte alls vill förstå hans påpekanden om att han störs av höga läten när han ska sova.
Svar i form av B och D.

Jourhavande pessimist svarar:
Ja Gunnar, det finns åtminstone tre sätt att se på situationen.

  1. Antingen är Agda senil och har någon form av psykiska besvär som gör att det blir lite högljutt – och isåfall borde du försöka ha lite medkännande, inte hota den stackars damen.Hon kanske är rädd för mörkret eller mardrömmar och skriker för att hon inser att hon måste sova igen. Hon kanske saknar sin bortgången man och skriker godnatt. Gunnar, du är en allt en otrevlig man som bara tänker på dig själv, hur tror du den lilla damen mår egentligen? 
  2. Det är inte Agda, det är någon annan granne, sluta trackasera kvinnan i hissen vareviga jävla dag!
  3. Du inbillar dig. Du har överkänsliga öron. Du är sjuk i huvudet och behöver vård. Har du ens övervägt det alternativet, va?!

Eller så ringer du hyresvärden/letar upp släktingar och  meddelar dem att du  fått nog av den satans kärringen. Köp hem en bunt små bruna papperspåsar, och när du upptäcker att något möglat i kylen så lägger du det i en påse, sätter på en lapp med texten ”Håll käft efter kl 22 för jag vill sova” och knölar in paketet i brevinkastet. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s