Första blogginlägget

”Det här är ditt allra första inlägg. Klicka på Redigera-länken om du vill ändra eller ta bort det eller skriv ett nytt inlägg. Om du vill kan du använda det här inlägget till att berätta för dina läsare om varför du startade din blogg och vad du tänker göra med den.”

Tack WordPress! Jag förstår om ni vill vara pedagogiska men hur tänkte ni att jag ska använda ert inlägg till att berätta för mina läsare vad jag ska göra med bloggen?! Ni borde skrivit ”Det här är ett exempel på hur ett inlägg kan se ut, klicka på redigera-länken för att ta bort det här och skriv något eget. Du har inga läsare för du har precis startat bloggen”. Vill potentiella läsare som snubblar hit av ett misstag, (varför annars?) veta vad det här är för blogg så får de väl klicka sig runt – uppenbarligen vet personen hur man klickar på saker på en dator och läser text… Inte för att det finns någon information här än… Men ändå. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s